Η κάλυψη αθλητικών διοργανώσεων και αγώνων είναι αναγκαία και επιβάλλεται από την νομοθεσία για την σωστή διοργάνωση καθώς και την άμεση αντιμετώπιση κάθε έκτακτου περιστατικού που μπορεί να προκύψει.

Στην EuroAmbulance παρέχουμε κάλυψη σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, προσφέροντας πρώτες βοήθειες στο σημείο του συμβάντος ή διεκομίζοντας τον πάσχοντα στον κοντινότερο και καταλληλότερο υγειονομικό σχηματισμό.

Μαζί με τα ασθενοφόρα οχήματα παρέχεται συνοδεία 2 πιστοποιημένων Διασωστών, Νοσηλευτή και Ιατρικού προσωπικού (εάν ζητηθεί).

Η εταιρία μας παρέχει καλύψεις σε διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις, όπως: Ποδοσφαιρικούς αγώνες, αγώνες μπάσκετ, αγώνες βόλεϊ, αγώνες ποδηλάτου, αγώνες δρόμου, αγώνες στίβου, αγώνες πολεμικών τεχνών

Tel: 6982002500 - 6987558800

2104633330

Κωνσταντινουπόλεως 15, Μοσχάτο

© 2021 by EuroAmbulance All rights reserved. Proudly created by Horizon Unlimited. 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.