ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ

 

Επείγον περιστατικό υγείας ορίζεται η απρόβλεπτη και αιφνίδια διαταραχή της υγείας του ασθενή, λόγω ατυχήματος ή ασθενείας που συνοδεύεται από οξέα άμεση νοσηλεία σε νοσοκομείο για παροχή ιατρικής βοήθειας.

Επείγοντα και έκτακτα περιστατικά προκύπτουν από διάφορες περιπτώσεις ατυχημάτων ποδιών, χεριών κ.α, τροχαία ατυχήματα, εγκαύματα, εργατικά ατυχήματα κτλ αλλά και περιπτώσεις ασθενειών όπως ιώσεις με οξέα συμπτώματα υψηλού πυρετού, εμέτου και εντερικών διαταραχών, δηλητηριάσεις, οξεία σκωληκοειδίτιδα, παθήσεις καρδιάς κτλ.

Σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις αλλά και σε κάθε άλλη επείγουσα κατάσταση, η EuroAmbulance ανταποκρίνεται με ταχύτητα, συνέπεια, επαγγελματισμό και συνειδηση.

Tel: 6982002500 - 6987558800

2104633330

Κωνσταντινουπόλεως 15, Μοσχάτο

© 2021 by EuroAmbulance All rights reserved. Proudly created by Horizon Unlimited. 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.