ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Στην EuroAmbulance διαθέτουμε όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία καθώς και την εμπειρία προκειμένου να αναλάβουμε την ιατρική – υγειονομική κάλυψη σε κάθε είδους διοργάνωση, αγώνα και εκδήλωση. Σε συνδυασμό με το έμπειρο και καταρτισμένο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό μας, σχεδιάζουμε το πλάνο για την κάλυψη της εκδήλωσης σας.

 

Σε κάθε συμβάν, παρέχουμε επί τόπου πρώτες βοήθειες και αν χρειαστεί πραγματοποιείται διακομίδη στον κοντινότερο και καταλληλότερο υγειονομικό σχηματισμό.

Ανάλογα την εκδήλωση και τον αριθμό του πλήθους υπάρχει η δυνατότητα για στήσιμο τοπικού ιατρείου παροχής πρώτων βροηθειών και αν χρειαστεί συνεργασία με τοπικές αρχές καθώς και οποιονδήποτε άλλο φορέα εμπλέκεται.

 

Λόγω της εμπειρίας της εταιρίας μας, της τεχνογνωσίας, της άμεσης εξυπηρέτησης μας και των χαμηλότερων τιμών της αγοράς, εγγυόμαστε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

Tel: 6982002500 - 6987558800

2104633330

Κωνσταντινουπόλεως 15, Μοσχάτο

© 2021 by EuroAmbulance All rights reserved. Proudly created by Horizon Unlimited. 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.