ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΑ 

 

  • Στην EuroAmbulance γνωρίζουμε πως για να διασφαλίσουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σε ένα ευαίσθητο τομέα όπως ο τομέας της υγείας πρέπει να επενδύουμε και να παρέχουμε στους ασθενείς μας το καλύτερο δυνατό μέσο για την διακομιδή τους. Έτσι διαθέτουμε υπερσύγχρονα ιδιωτικά ασθενοφόρα, άρτια εξοπλισμένα για κάθε είδους επείγουσα, ή μη, ανάγκη. Επίσης για κάθε συμβάν που χρήζει Ιατρικής συνοδείας παρέχονται πλήρως εξοπλισμένες Κινητές Μονάδες Ασθενοφόρων.

  • Έχουμε εξασφαλίσει πως όλα μας τα ασθενοφόρα πληρούν στο ακέραιο όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας και καταλληλότητας του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, καθώς και όλες τις απαραίτητες διατάξεις του Υπουργείου Υγείας και Μεταφορών

  • Όλα τα οχήματα μας, ελέγχονται και συντηρούνται καθημερινά, ενώ με το περας των διακομιδών καθαρίζονται και απολυμαίνονται ώστε να τηρούνται όλες οι προδιαγραφές καθαριότητας και υγιεινής των ασθενοφόρων.

Tel: 6982002500 - 6987558800

2104633330

Κωνσταντινουπόλεως 15, Μοσχάτο

© 2021 by EuroAmbulance All rights reserved. Proudly created by Horizon Unlimited. 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.