ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

 

 

 

Η μεταφορά ασθενών (διακομιδή) για οποιονδήποτε λόγο, είτε αφορά πρωτογενή διακομιδή είτε δευτερογενή διακομιδή, αφορά το μεγαλύτερο μέρος των υπηρεσιών μας. Ανάλογα τον τύπο του περιστατικού πέρνουμε μαζί σας την απόφαση για το είδος της διακομιδής (επίγεια είτε εναέρια {αεροδιακομιδή})

 

Στην EuroAmbulance ειδικευόμαστε σε κάθε τύπο διακομιδής, σε όλο τον Ελλαδικό χώρο αλλά και στο εξωτερικό. Κάθε απόφαση που παίρνουμε σημαίνει ότι η διακομιδή του ασθενούς θα γίνει με ασφάλεια, ταχύτητα, αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

 

Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα, εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, ιατρικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, και συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες οργάνωσης αεροδιακομιδών και πλωτών διακομιδών.

 

24 ώρες το 24 ώρο, 365 ημέρες τον χρόνο, είμαστε δίπλα σας να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε σας ανάγκη.

Tel: 6982002500 - 6987558800

2104633330

Κωνσταντινουπόλεως 15, Μοσχάτο

© 2021 by EuroAmbulance All rights reserved. Proudly created by Horizon Unlimited. 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.